L’Ajuntament de Badalona rep a la Hermandad del Santísimo Cristo Redentor y Nuestra Señora de la Soledad pel seu 30 aniversari

  0
  Recepció Hermandad del Santísimo Cristo Redentor 1.jpg

  13/03/2014 – La Hermandad, que celebra enguany el seu 30 aniversari, surt al carrer els Divendres Sant i té tres passos: el Calvari, amb el Crist de la Misericòrdia, Maria Magdalena, Sant Joan ila Verge de l’Esperança; el Sant Enterrament, i la Verge de la Soledat.

  L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha rebut aquest dimecres, al Saló de Plens de l’Ajuntament de Badalona, als membres de la Hermandad del Santísimo Cristo Redentor y Nuestra Señora de la Soledad amb motiu del trenta aniversari de la seva fundació.

   

  La Hermandad surt al carrer els Divendres Sant i té tres passos: el Calvari, amb el Crist de la Misericòrdia, Maria Magdalena, Sant Joan ila Verge de l’Esperança; el Sant Enterrament, i la Verge de la Soledat. Totes les imatges són obra de Manuel Martín Nieto. 

   

  L’alcalde de Badalona ha felicitat als membres de la Hermandad pel seu aniversari i ha afirmat que es podien mostrar orgullosos “perquè pocs esdeveniments apleguen tanta gent a la ciutat com aquesta processó”. Xavier Garcia Albiol també ha destacat la feina d’integració i de vertebració que du a terme l’entitat en el barri de Llefià.