L’Ajuntament destina 650.000 euros per subvencionar a les entitats

  0
  60
  Archivo 29-3-17 14 21 00.jpeg

  31/03/2017 – Oberta la primera convocatòria fins al 18 d'abril.

  L'Ajuntament de Badalona ha obert el termini de sol·licitud per a la primera convocatòria de subvencions d'aquest 2017 destinades a les entitats veïnals, culturals i per a les que treballen en l'àmbit de la promoció del comerç local, la cooperació al desenvolupament i de sensibilització, la convivència i l'educació.

   

  En total hi haurà dues convocatòries unitàries que es faran al llarg d'aquest any, amb el qual el consistori destinarà una partida pressupostària de 646.500 euros per subvencionar el 50% del cost de les actuacions o programes d'utilitat pública o interès social per a la ciutat. Aquestes activitats, que han de ser de sense ànim de lucre, poden complementar o suplir la competència municipal o ser d'interès local.

   

  Badalona compta amb més d'un centenar d'entitats i totes elles es poden beneficar d'aquesta primera convocatòria de subvencions. Per això cal presentar presencialment una sol·licitud abans del 18 d'abril a les Oficines Municipals de Districte o bé al Servei d'Atenció al Ciutadà, que està situat a l'edifici El Viver. Els formularis i les bases que es requereixen es poden aconseguir a través del portal www.badalona.cat/subvencions.