El Badalonès i Paco Sedano treballaran junts pel futbol sala adaptat

  0
  57
  C7jFMSUXgAIInk2.jpg

  31/03/2017 – El porter del FC Barcelona Lassa, a través de la seva fundació, col·laborarà amb l’entitat en diferents vies.

   

  L’AE Badalonès ha guanyat un gran aliat per continuar fent créixer el seu projecte de futbol sala adaptat. Es tracta d’un jugador professional del més alt nivell i que ho ha guanyat gairebé tot en el món del futbol sala. Paco Sedano, porter i capità del FC Barcelona Lassa, signarà en breu un acord de col·laboració amb el Badalonès a través de la seva fundació.

   

  Xavier Forts, director tècnic del club, ens acosta els detalls d’aquesta excel·lent notícia. “Vam contactar amb ell a través d’un pare d’un dels nostres jugadors. En Paco és una persona afable i abocada en col·laborar amb realitats com la que tenim nosaltres: la dels nois i noies amb discapacitat que volen fer esport”, relata en primera instància.

   

  Sedano va visitar una de les jornades de futbol adaptat celebrades a Badalona i organitzades per l’AE Badalonès i va passar tot un matí compartint moments amb tots els jugadors i jugadores dels dimonis.

   

  En la trobada hi va haver “bon feeling” i això va permetre que les dues parts comencessin a parlar de com col·laborar plegades. Paco Sedano té una fundació que, segons relata Xavier Forts, es dedica a “estimular” i  “aconseguir millores” perquè els nens i nenes amb discapacitat que juguen a futbol sala “puguin gaudir d’activitats diverses i que aquestes puguin ser subvencionades”.

   

  El porter del Barça intenta aprofitar la seva condició de futbolista professional per fer possible que els nens gaudeixin d’altres activitats a banda del futbol. A més, la seva fundació “organitza cursos especialitzats i homologats per a monitors que vulguin treballar amb persones amb discapacitat”

   

  Un cop se signi l’acord de col·laboració, els monitors/entrenadors que realitzin aquests cursos podran efectuar les pràctiques a l’AE Badalonès. La idea és organitzar a Badalona un acte de signatura després de Setmana Santa amb la presència de Paco Sedano, els jugadors/es del Badalonès, les famílies i representants del govern de la ciutat.

   

  Sens dubte, la implicació de cares conegudes de l’elit esportiva en el món de l’esport adaptat és una gran notícia i ajudarà al fet que moltes famílies facin el pas i apuntin els seus fills a equips com els que gestiona l’AE Badalonès.