L’Ajuntament destinarà mig milió d’euros a millorar l’asfalt de la ciutat fins a finals d’any

  0
  57
  Asfalt 1.JPG

  14/06/2017 – El pla forma s'executa amb la partida del pressupost ordinari i preveu unes 400 actuacions per tota la ciutat.

  L’Ajuntament ha presentat un pla de millora de l’espai públic que preveu 400 actuacions en diversos punts de Badalona que han estat decidides seguint criteris tècnics i tenint en compte les prioritats marcades des dels districtes. Aquestes actuacions es van començar a efectuar el passat 1 de juny i s’aniran desenvolupant fins a finals d’aquest any amb l’objectiu de donar resposta al deteriorament de l’asfalt en molts carrers de la ciutat.

   

  La iniciativa complementa les diferents inversions del pla d'inversions i disposa de 500.000 euros per dur a terme les millores. Representa una quarta part de la partida destinada dins del pressupost ordinari municipal al manteniment de paviments de la ciutat. Actualment, l’import absolut d’aquesta partida ascendeix a 2 milions d’euros després que en el darrer Ple municipal s’aprovés doblar la quantitat que es destinava a aquest tipus d’actuacions en el passat mandat.

   

  D'una banda, hi haurà arranjaments, aplicats en superfícies de menys de 10 m2, que consisteixen en reparacions puntuals del ferm. El pla preveu que aquest tipus de treballs representin més del 90% de les actuacions. D'altra banda, s'implementaran actuacions de millora, aquelles que es realitzaran en superfícies d’entre 100 i 800m2. Els punts on s’ha previst actuar són zones àmplies on s’ha produït un deteriorament important o existeix una acumulació d’arranjaments en un mateix tram.