L’Ajuntament enceta els tallers d’educació ambiental per a escolars

  0
  46
  Taller educació ambiental - viver.jpg

  14/10/2013 – El curs, al qual l'any passat van participar 6.200 alumnes de tots els nivells, incorpora enguany quatre activitats noves.

  L’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat comença aquest mes d’octubre els tallers d’educació ambiental que estan adreçats a les escoles i els instituts de Badalona. En l’edició d’enguany, aquests tallers incorporen quatre activitats noves. L’oferta d’educació ambiental de l’Ajuntament de Badalona està formada per les activitats realitzades als equipaments municipals de l’Escola de Natura Angeleta Ferrer i a l’Escola del Mar-Centre d’Estudis Marins. També inclou una visita al Laboratori municipal i a l’estació mesuradora de la qualitat de l’aire.

   

  Per tal d’oferir més activitats i adaptar-se als nous continguts i demandes dels currículums escolars, enguany s’afegeixen a l’oferta del curs passat quatre noves activitats.

   

  L’Escola de Natura Angeleta Ferrer té previstos els següents tallers nous:

  • Un itinerari pedagògic al Torrent de l’Amigó, adreçat a alumnes de quart i cicle superior de primària
  • Un itinerari amb GPS al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús, adreçat a alumnes de cicle superior de primària

   

   

  Pel que fa a l’Escola del Mar, les noves activitats que s’ofereixen són:

  • Introducció a la meteorologia i l’oceanografia al pont del Petroli, dirigit als alumnes de cicle superior de primària
  • Taller de flotabilitat, que es farà a les instal·lacions del Laboratori municipal i que es combina amb la visita a l’aquari amb el taller ‘Coneixes els animals marins?’, adreçat als alumnes de segon i tercer de primària

   

  Durant el curs 2012-2013, l’Escola de Natura i l’Escola del Mar van fer tallers per a 70 escoles i instituts de Badalona, amb la participació de 6.238 alumnes de tots els nivells, des de les escoles bressol fins a Batxillerat.

   

  Tota l’oferta educativa del Departament d’Educació Ambiental per a aquest nou curs es pot consultar a la pàgina web de l’Ajuntament, www.badalona.cat.