L’Ajuntament entrega tiquets menjador per gastar en els mercats municipals a les famílies vulnerables amb infants de la ciutat

  0
  65

  Davant la situació d’emergència sanitària causada per l’epidèmia del coronavirus i l’increment de la situació de vulnerabilitat que pateixen molts nuclis familiars com a conseqüència, l’Ajuntament de Badalona ha posat en marxa un programa d’entrega de tiquets menjador que està destinat a les famílies amb infants que no disposen de recursos.

  La iniciativa dona cobertura a 419 famílies que rebran tiquets amb un valor de 80 euros per cada infant que tinguin a càrrec. Aquests tiquets estan dividits en vals de 10 euros que s’han de gastar durant el mes d’abril en el mercat municipal de la ciutat que correspon a cada família segons sigui el seu Servei Bàsic d’Atenció Social (SBAS) de referència. L’entrega d’aquests tiquets ha començat aquest dijous en els mateixos mercats municipals, on s’han habilitat punts d’entrega que compleixen els protocols sanitaris adients per garantir la seguretat de totes les persones.

  Per fer entrega i detectar les famílies vulnerables amb infants que eren susceptibles de rebre els tiquets s’han establert tres paràmetres:

  • Les famílies dels infants que disposen de beca de menjador municipal i no es van poder beneficiar de la targeta moneder del Consell Comarcal. Es tracta de 192 infants que corresponen a 140 famílies.
  • Les famílies dels infants que s’han detectat des dels Centres Oberts de Badalona (ISOM, Germina i Casal dels Infants). En total són 98 infants corresponents a 79 famílies.
  • Les famílies amb infants detectades des de serveis socials de la ciutat. Es tracta de 273 infants que corresponen a 200 famílies.

  La primera tinent d’alcaldia i regidora de l’Àmbit de Drets Socials i Feminismes, Aïda Llauradó, ha explicat que “gràcies a aquest acord entre l’Ajuntament i els mercats municipals, moltes famílies de la ciutat podran adquirir els aliments que necessitin durant tot el mes d’abril”. Llauradó ha afegit que “la mesura també ens permet alhora dinamitzar els mercats municipals i l’economia de les persones que hi treballen en uns moments de gran dificultat”.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí