L’Ajuntament es coordina amb Mossos i Guàrdia Urbana per eliminar els cultius de marihuana

  0
  43

  L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i la 4a tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit de Seguretat, Protecció Civil i Convivència, Irene González, han mantingut aquest migdia una reunió amb els responsables de Mossos d’Esquadra a la ciutat i amb Guàrdia Urbana per coordinar les accions per eliminar l’activitat delictiva de cultiu de marihuana que es produeixen en determinats habitatges del carrer d’Alfons XII del barri de Sant Roc. Aquesta activitat, segons el consistori, genera un elevat consum elèctric irregular que ocasiona sobrecàrregues en la xarxa i provoquen els talls de l’electricitat que perjudiquen els veïns de la zona.

  En la reunió, a la qual hi ha assistit l’intendent de Mossos d’Esquadra i cap de la comissaria de Badalona, Alfons Sarrias, i el superintendent i l’intendent de la Guàrdia Urbana de Badalona, Conrado Fernández i Juan Antonio Pozo respectivament, s’ha constatat que en una dotzena de blocs d’habitatges del carrer d’Alfons XII de Sant Roc hi ha un alt nombre de pisos amb la llum “punxada” (entre un 60 i un 65%) i on “amb molta probabilitat” hi ha alts consums elèctrics provocats per plantacions il·legals de marihuana.

  L’alcalde de Badalona ha avançat que “es continuarà combatent aquest fet delictiu, molt concentrat en un punt concret” i que paral·lelament des de l’Ajuntament es treballa amb el veïnat per ajudar a regularitzar el consum elèctric. “Farem front a la realitat d’aquelles famílies que no poden pagar els rebuts de la llum i continuarem actuant des de la vessant social”.

  Albiol també ha avançat que s’està treballant amb l’empresa elèctrica perquè aquesta garanteixi instal·lacions adequades al conjunt de la ciutat i evitar així els talls en el subministrament i les sobrecàrregues perilloses al cablejat.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí