L’Ajuntament ha ofert una recepció a tres nedadors de Badalona

  0
  recepció.jpg

  19/02/2015 – Es tracta d'en Pau Majó, de la Federació Catalana d'Esport de PErsones amb Discapacitat Física, i Andrea Sánchez i Jordi Gordillo, que són de la Federació Catalana d'Esportistes amb Paràlisi Cerebral. Que tots tres han aconseguit èxits durant l'any 2014.

  L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i el regidor d’Educació, Esports i Joventut, Juan Fernández, juntament amb altres regidors del consistori, van oferir el passat dilluns, 16 de febrer, una recepció als nedadors badalonins Andrea Sánchez, Pau Majó i Jordi Gordillo pels èxits aconseguits l’any 2014 en diferents campionats de natació.

   

  En Pau Majó pertany a la Federació Catalana d’Esport de Perones amb Discapacitat Física, mentre que l’Andrea Sánchez i en Jordi Gordillo pertanyen a la Federació Catalana d’Esportistes amb Paràlisi Cerebral. Tots tres han aconseguit diversos campionats en les diferents modalitats (lliures, esquena i relleus) com ara el Campionat d’Espanya de Natació de Clubs; el Campionat d’Espanya de Natació de Seleccions Atuonòmiques, on Catalunya es va proclamar Campiona d’Espanya de Natació Adaptada; o el Campionat de Natació Paralímpica celebrat a Eindhoven.

   

  A l’acte, celebrat a la Casa de la Vila de l’Ajuntament de Badalona, l’alcalde va remarcar “l’orgull que senten els badalonins amb persones com l’Andrea, en Pau o en Jordi, que representen valors importants com l’esforç i la constància i que gràcies a aquests valors aconsegueixen resultats com els obtinguts en la seva carrera esportiva durant l’any 2014 en diverses competicions”. “Cal encoratjar a aquests tres esportistes a continuar treballant amb la mateixa il·lusió i dedicació que els està portant a les primeres posicions en les seves respectives modalitats esportives”, va afegir.