El Festival de Màgia arriba al seu punt àlgid els tres dies de la Gala Internacional

  0
  festival magia.jpg

  20/02/2015 – El Festival Internacional de Màgia-Memorial Li-Chang de Badalona arriba aquest cap de setmana al seu punt àlgid amb la celebració de la Gala Internacional, des d'avui i fins diumenge.

  El Festival Internacional de Màgia-Memorial Li-Chang de Badalona arriba aquest cap de setmana al seu punt àlgid amb la celebració de la Gala Internacional. En el 15è aniversari d’aquest esdeveniment artístic, i sota la direcció d’Enric Magoo, el Teatre Zorrilla tornarà a homenatjar l’inoblidable mag que va tenir Badalona a principis del segle XX i oferirà un autèntic espectacle de màgia i d’il·lusionisme. Aquesta vegada, el programa porta mags vinguts des de Panamà i Veneçuela, de França, de Madrid, de Castelló i de Barcelona.

   

  Farà de presentador el polifacètic il·lusionista, mestre i escriptor de llibres de màgia Marko, tot un showman de l’art de la màgia. Miguel Muñoz, provinent de Madrid, i amb el Gran Premi de Perm (Rússia), oferirà màgia de malabars, un espectacle de poesia visual de gran originalitat. Adrián Soler i Andrea, artistes arribats de Veneçuela, brindaran els seus millors trucs de canvis de vestuaris amb peces confeccionades pels millors professionals del sector. Charlie Mag, el barceloní més premiat de l’última dècada, farà màgia amb coloms. El francès Jordan Gómez sorprendrà tothom amb ña seva manipulació en estat pur i amb attrezzo del moment, i Yunke, el mag de Castelló, un dels grans mags del moment, introduirà al públic en el món de les grans il·lusions. Tot plegat en el marc d’un Teatre Zorrilla ple de màgia.

   

  La gala es dividirà en tres jornades: divendres dia 20 (21h), dissabte dia 12 (21h) i diumenge dia 22 en doble sessió (12 i 19h). Serà diumenge al vespre, precisament, quan es lliurarà el Premi Li-Chang al mag o grup que obtingui el major reconeixement per part del públic assistent. Per a aquest fi es disposarà d’un sistema de votació durant les gales de divendres, dissabte i diumenge matí.