Arrenca el nou Badalona de Manolo González

  0
  48
  20140721_191720.jpg

  21/07/2014 – El Badalona ha encetat la pretemporada sota la direcció del nou tècnic Manolo González. El club ha incorporat el porter Sergio López (Olot) i espera fer quatre fitxatges més per tancar la plantilla. 

  21/07/2014 –El nou CF Badalona s’ha posat en marxa aquest dilluns amb una llarga sessió preparatòria de més de dues hores al camp de Pomar, que ha servit sobretot per comprovar l’estat físic dels jugadors després de les vacances d’estiu i afinar les càrregues de treball de cara a la pretemporada. El president Miguel Ángel Sánchez no es va voler perdre la primera sessió preparatòria de l’equip escapulat i va saludar un a un a tots els integrants de la plantilla, en l’estrena de Manolo González com a nou entrenador escapulat.

  El tècnic ja va poder disposar de tots els efectius disponibles, 18 jugadors, inclòs l’últim fitxatge escapulat, el porter Sergio López, que prové de l’Olot i que serà el company de Marcos a la porteria badalonina. En el pròxims dies el club espera tancar quatre incorporacions més per completar definitivament la plantilla. Aquests quatre darrers fitxatges seran, segons el  tècnic, jugadors clau i formaran part de la “columna vertebral” del nou Badalona. “No ens volem precipitar. Són jugadors importants i volem anar amb molta cura. El tema pressupostari està molt ajustat i hem de ser intel·ligents per poder fitxar en condicions bones”, explica el tècnic. Aquestes quatre incorporacions seran dos centrals, un migcampista i un davanter. Tot i això, la polivalència de Juanjo Prior, que ve de jugar de pivot defensiu però que pot fer-ho també de central, podria fer canviar aquests plans inicials, segons com evolucioni el mercat (i fitxar només un central per dos homes del mig del camp). Pel que fa al davanter, tot apunta que no hi haurà pressa tenint en compte que la caixa del club no està precisament plena.  “El gol es paga, però si sabem esperar i no precipitar-nos podem portar un jugador de nivell”, apunta Manolo González.

  En el seu primer dia com a tècnic escapulat González es va mostrar especialment comunicatiu i proper amb tots els jugadors. “Intento sempre anar de cara amb els jugadors, parlar amb ells i saber com es troben. Ens hem de conèixer, ells també a mi, i com més aviat ho fem, millor”, va apuntar el tècnic, conscient que d’aquí un mes arrenca la lliga i cal fer molta feina per conjuntar un grup amb moltes cares noves.

  En el capítol dels jugadors que no seguiran a l’equip, ahir es va conèixer el fitxatge de Xavi Boniquet pel Cornellà, on es retrobarà amb dos exescapulats més com Sergi Gómez i Rubén Negredo. Joan Castillo, pel seu cantó, ha fitxat pel Prat. D’altra banda, Jordi Ferrón, jugador del Badalona les últimes sis temporades, penjarà les botes als 36 anys després que el club escapulat ha decidir no renovar-lo.