L’Ajuntament instal·la Wi-Fi gratuït a dos espais més de la ciutat

  0
  Nou punt Wi-Fi Badiu Jove.JPG

  07/06/2014 – L’Ajuntament de Badalona ha posat en funcionament dos nous espais amb Wi-Fi gratuït, un a la sala d’estudi del Centre Cultural El Carme i un altre al Badiu Jove.

  L’Ajuntament de Badalona ha posat en funcionament dos nous espais amb Wi-Fi gratuït, un a la sala d’estudi del Centre Cultural El Carme i un altre al Badiu Jove. D’aquesta manera, s’amplia la xarxa de Wi-Fi gratuït disponible perquè es connectin els veïns de Badalona i les zones on els ciutadans poden trobar punts punt d’accés a Internet gratuït.

   

  La instal·lació d’aquests dos nous punts d’acés a Internet, que estan funcionant des de fa unes setmanes en període de proves, forma part de l’estratègia d’estendre el servei de Wi-Fi gratuït a tots els barris de Badalona. En aquest cas, tant la instal·lació com la gestió ha estat realitzada íntegrament per l’Ajuntament.

   

  També s’ha millorat el sistema atès de manera que els usuaris que ho desitgin podran modificar la seva clau d’accés a través del correu electrònic que reben en el procés de registre inicial. Actualment, existeixen més de 3.000 usuaris del servei Wi-Fi gratuït ofert per l’Ajuntament de Badalona.

   

  L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha valorat molt positivament l’entrada en funcionament d’aquests dos nous punts d’accés Wi-Fi gratuïts. Garcia Albiol ha explicat que “és lògic que el Govern potenciï amb Wi-Fi gratuït els edificis municipals destinats als joves de la ciutat, amb l’objectiu d’apropar les noves tecnologies a tots els veïns, especialment als joves que són els que en fan un ús més intensiu de la tecnologia”. “Un dels objectius d’aquesta iniciativa és reduir l’escletxa digital a la ciutat”, ha afirmat l’alcalde.

   

  Com connectar-se al nou servei BDN Wi-Fi?

  Per accedir al servei per primer cop, els usuaris hauran de cercar la xarxa bdnwifi, registrar-se i omplir un formulari on hauran de facilitar un número de mòbil i un correu electrònic. A continuació el sistema enviarà automàticament i de forma gratuïta un missatge SMS al número de mòbil especificat per l’usuari amb la clau que haurà de fer servir per connectar-se al sevei bdnwifi. A continuació ja es podrà iniciar la sessió i accedir a Internet.

   

  Per obtenir més informació només cal accedir a wifi.badalona.cat