L’Ajuntament invertirà 50.000 euros en una web de transparència

  0
  65

  L’acord de pressupost entre el govern de Badalona i Guanyem inclou un conjunt d’accions que ajudin a fiscalitzar l’execució de totes les partides pressupostades. Una d’elles és la creació d’una plana web de transparència. Es crearà una partida (50.000 €) finançada amb romanents de tresoreria per tal de crear un espai web de transparència a la web municipal de l’Ajuntament de Badalona, perquè els ciutadans puguin consultar de forma actualitzada l’estat d’execució dels pressupostos municipals.

  Per altra banda, es durà a terme la creació d’una partida de 200.000 € finançada amb romanents de tresoreria per tal de posar a disposició de la Comissió de Modernització la creació de les eines que siguin necessàries per al control pressupostari.

  L’acord pel pressupost també contempla dotar del crèdit necessari, mitjançant la incorporació de romanents de tresoreria i/o ajudes d’altres administracions supramunicipals, a la Comissió de Modernització per tal de liderar tant l’estudi de revisió completa de la Relació de Llocs de Treball (RLT) de l’Ajuntament de Badalona com la redacció del Pla Municipal d’Equipaments. Aquest estudi és clau per solucionar, d’una vegada per totes, el mal funcionament administratiu de l’Ajuntament.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí