L’Ajuntament obre un nou punt d’informació per a emprenedors

  0
  63

  02/10/2012 – Convergència i Unió valora "positivament" el nou servei, però recorda que el pressupost "preveu 300.000 euros que no s'han fet servir".

  Badalona té des d’ahir un Punt d’Informació per a Emprenedors amb l’objectiu d’assessorar i orientar als emprenedors de la ciutat. Aquesta nova oficina, ubicada a la planta baixa de l’edifici municipal El Viver, servirà de complement a la ja existent a l’Institut Municipal de Promoció de l’Ocupació (IMPO) que es troba a la masia de Can Boscà.

   

  El Punt d’Informació per a Emprenedors ofereix informació general i específica dels serveis existents per a emprenedors, autònoms i empreses per tal de donar respostes ràpides i ajustades a les necessitats que es plantegin en cada moment.

   

  La regidora de Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Turisme, Rosa Bertran, va explicar ahi que “amb aquesta oficina es vol facilitar al màxim tota la informació que necessita en primera instància un emprenedor i accelerar els tràmits administratius”. “Volem que aquesta oficina sigui el primer pas cap a la finestreta única en matèria d’atenció als emprenedors”, va afegir.

   

  Simplificar l’accés a la informació, captar iniciatives i atreure inversions, a més d’impulsar la formació i oferir espais i allotjaments empresarials, són alguns dels objectius del nou equipament.

   

  CiU insta a implementar les ajudes a empresaris i autònoms

  El grup municipal convergent recorda al PP que el pressupost preveu 100.000 euros per subvencionar l’impost de vehicles professionals dels autònoms i 200.000 per a un programa de suport als emprenedors locals. Ferran Falcó explicà que valoren positivament que el govern municipal posi en marxa una oficina de suport als emprenedors, però alhora recorda “que hi ha 300.000 euros al pressupost previstos per a ajudar aquest sector i que no s’han fet servir”.