L’Ajuntament precinta diversos locals del Progrés, Llefià i Sant Roc

  0
  54
  Establiment precintat.jpg

  18/03/2013 – Els establiments, un supermercat, una botiga d'hortalisses, un comerç de marroquineria, un magatzem de bijuteria i un obrador industrial, incomplien normes administratives i urbanístiques.

  L’Ajuntament de Badalona va precintar divendres diversos establiments comercials i un obrador industrial de la ciutat després que els técnics municipals hagin comprovat que els seus titulars no havien obtingut la llicència preceptiva per exercir l’activitat o no havien adoptat les mesures correctores en els expedients disciplinaris que els havien obert anteriorment. Els precintatges els han efectuat tècnics municipals acompanyats d’agents de la Guàrdia Urbana.

   

  Es tracta d’un supermercat, una botiga de venda d’hortalisses, un comerç de marroquineria, un magatzem de bijuteria i un obrador industrial. Aquests establiments estan ubicats als barris del Progrés, Llefià i Sant Roc. Els motius pels quals s’han precintat són per no disposar de la llicència per exercir l’activitat o l’existència de deficiències urbanístiques en els locals. Aquestes deficiències en alguns casos afectaven la seguretat dels immobles i en uns altres a la convivència amb els veïns ja que no disposaven de les mesures d’insonorització que preveu la legislació vigent.

   

  Les incidències no subsanades o la no obtenció del títol habilitant en aquests establiments comercials també comportaran un expedient sancionador amb multes econòmiques que podrien arribar fins als 3.000 euros segons la normativa a aplicar.