L’Ajuntament precinte un oratori evangèlic sense llicència

  0
  Local culte precintat 1.JPG

  01/02/2014 – El local era un oratori evangèlic amb una superfície de 130 metres quadrats; les activitats que s'hi realitzaven havien provocat nombroses queixes per part dels veïns de la zona.

  L’Ajuntament de Badalona va precintar diumenge al vespre un local de culte situat al carrer de Pau Piferrer, al barri de la Salut, que no tenia llicència per a usos religiosos.

   

  El local era un oratori evangèlic amb una superfície de 130 metres quadrats. Les activitats que es realitzaven en aquest espai havien provocat nombroses queixes per part dels veïns de la zona, fonamentalment a causa de l’acumulació de persones que es registrava de manera reiterada i dels sorolls, ja que el local no estava convenientment adaptat als usos de centre de culte.

   

  Tècnics del Departament de Disciplina Urbanística i agents de la Guàrdia Urbana van desplaçar-se fins a aquest local per comunicar al responsable del culte religiós l’execució de l’expedient de legalitat urbanística que ha comportat el tancament i precintament d’aquest oratori. Una vegada va finalitzar el culte religiós, al qual hi assistien unes 80 persones, es va procedir al precintament.