L’artista badaloní Manuel Fernández presenta a casa el seu primer disc

  0
  manuel fernandez.png

  01/02/2014 – El jove badaloní Manuel Fernández va començar a cantar amb només sis anys i des de llavors no s'ha baixat dels escenaris; serà aquest dissabte al Teatre Zorrila a partir de les 21 hores.

  El jove badaloní Manuel Fernández va començar a cantar amb només sis anys i des de llavors no s'ha baixat dels escenaris. Defensor aferri de la cobla i el flamenc, Manuel ha compaginat la seva carrera artística com a cantant amb el ball i s'ha forjat en tablaos com Sacromonte, Tarantos o el Palau del Flamenc i sota les ordres de grans figures com El Lebrijano o José de la Vega. Actualment, entre d'altres facetes, dirigeix l'associació 'Esabar Saharauí Badalona Cooperació', grup que li inspira a fusionar música africana amb l'art flamenc.

   

  És en 2013, sota la producció de The Pinker Tones, quan l'artista decideix gravar el seu primer treball discogràfic a cavall entre Sevilla i Barcelona i al qual finalment li dóna el nom de Por arte de magia, que veurà la llum aquest mes de febrer amb temes molt reconeguts de Federico García Lorca, Juan Peña El Lebrijano, Enrique Morente o Quintero León i Quiroga, entre d’altres.

  En el seu V aniversari, el cicle Catalunya Arte Flamenco aposta per aquest artista forjat pas a pas, ple de frescor i talent que presentarà en exclusiva, abans del seu llançament, el seu primer treball discogràfic acompanyat d'una àmplia gamma de músics de reconegut prestigi.

   

  L’artista badaloní serà aquest dissabte al Teatre Zorrila a partir de les 21 hores.