L’Ajuntament rep els Badalona Dracs

  0
  Dracs.jpg

  23/06/2016 – El conjunt dirigit per Óscar Calatayud s’ha convertit en l’equip amb més títols de lliga de tot el país. 

  La consecució de la setena lliga dels Badalona Dracs ha situat l’entitat badalonina en la primera posició de la classificació històrica d’èxits dins del marc del futbol americà espanyol.

   

  El passat cap de setmana, i després de veure com l’any anterior els Firebats els privaven d’encadenar la segona LNFA consecutiva, el bloc negre-i-plata podria venjar-se a Calatayud del conjunt valencià (41-14).

   

  Després d’acabar la temporada com a campions exhibint un balanç impecable de nou triomfs i cap derrota, els Badalona Dracs passarien ahir per l’Ajuntament per rebre un reconeixement oficial per part de les autoritats municipals.

   

  L’alcaldessa, Dolors Sabater, i representants de la resta de grups polítics del Consistori rebrien els Dracs a la Sala de Plens per donar-los l’enhorabona.

   

  Cal recordar que l’equip de Calatayud ha trencat tots els registres aquesta temporada, sent el conjunt més anotador de la LNFA (51 punts per partit) i exhibint la defensa més sòlida (menys de 10 punts rebuts per encontre).

   

  Amb la setena lliga nacional guanyada, els Badalona Dracs ja lideren en solitari la classificació de clubs amb més títols estatals (7), desfent l’empat tècnic existent amb Pioners (6).