El govern respon a les crítiques de l’oposició: hi haurà arbre de Nadal, pessebre i tió gegant

  0
  façana nadal.jpg

  09/12/2015 – El govern local va presentar divendres la campanya organitzada per a aquestes setmanes de Nadal, després de dies de crítiques per part de l’oposició, sobretot del PP.

  El govern local va presentar divendres la campanya organitzada per a aquestes setmanes de Nadal, després de dies de crítiques per part de l’oposició, sobretot del PP, que va carregar contra l’equip de Dolors Sabater per haver retirar elements decoratius i activitats nadalenques impulsades durant el darrer mandat.

   

  La ciutat tornarà a tenir arbre de Nadal. No serà blau, el color que tanta polseguera ha aixecat els últims quatre anys, però serà d’unes dimensions, va explica la regidora de Badalona Educadora, Laia Sabater, que no es pot instal·lar a la plaça de la Vila i estarà situat a Pompeu Fabra. Pocs detalls més han transcendit de l’estructura decorativa, no obstant, que pretén ser tota una sorpresa. Sí transmetrà, diuen, valor com ara la tradició, la solidaritat i el retrobament, trets que l’executiu vol fer extensius a tot el Nadal 2015.

   

  El gruix de la campanya donarà el tret de sortida aquest de cap setmana, el diumenge 13 de desembre, la data en la que cada any es dóna per inaugurat el tradicional pessebre de la plaça de la Vila, obra de Carme Ayza Bultó, que enguany torna a l’espai central de la plaça, després de quatre anys situat en un lateral. Una altra de les novetats serà un tió gegant solidari, també davant la Casa de la Vila, que els infants podran fer cagar a canvi d’aportacions al Banc d’Aliments.

   

  Més enllà de les activitats municipals, l’Ajuntament ha editat un recull amb totes les activitats organitzades a la ciutat, també d’entitats i associacions, amb motiu del Nadal. “Aquesta agenda vol ser molt participativa perquè durant el Nadal a la ciutat passen moltes coses fetes per molta gent i es vol que totes surtin a l’agenda”, explica Laia Sabater, qui remarca que volen “recuperar tot allò que dóna significat i sentit al Nadal, és a dir, els valors de la solidaritat, de la tradició i del retrobament”.