L’Ajuntament tanca els equipaments municipals

  0
  69

  El coronavirus continua avançant a Catalunya i, per això, l’Ajuntament de Badalona s’està veient obligat a prendre una sèrie de mesures per prevenir del contagi d’aquest virus.

  Aquest dijous al matí el consistori anunciava el tancament de biblioteques, centres cívics, instal·lacions esportives, com camps de futbol, pavellons de bàsquet o piscines. També queden tancats espais com l’Oficina de Turisme, el Museu de Badalona, entre molts altres. L’Ajuntament també anuncia que no s’obriran els Encants (mercats ambulants) durant les pròximes setmanes.

  La programació prevista als tres teatres municipals, Teatre Zorrilla, Teatre Principal i Teatre Blas Infante, queda suspesa durant els propers quinze dies arran d’aquesta epidèmia.

  Per altra banda, aquest cap de setmana les 3 discoteques més grans de Badalona (Titus Carpa, Espai Titus i Sarau 08911) també tancaran les seves portes.

  Mesures preventives, per tant, per evitar la propagació del coronavirus, tot i que encara estem pendent de les decisions que prengui la Generalitat a nivell, per exemple, educatiu.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí