L’Ajuntament tanca una associació cannàbica a Bufalà

  0
  Precintats seu usuaris de cànnabis i bar 2.jpg

  26/05/2014 – L’Ajuntament de Badalona va precintar la passada setmana una associació cannàbica ubicada al barri de Bufalà i un bar situat al barri de la Pau que no disposaven de llicència pertinent i provocaven molèsties als veïns.

  L’Ajuntament de Badalona va precintar la passada setmana una associació cannàbica ubicada al barri de Bufalà i un bar situat al barri de la Pau que no disposaven de llicència per a l’activitat que s’hi desenvolupava i que provocaven molèsties als veïns. Les dues actuacions van ser coordinades entre el departament de Disciplina Urbanística municipal i la Guàrdia Urbana de Badalona.

   

  En el cas de la seu de l’associació d’usuaris de cànnabis, situada al carrer de Nou Cases del barri de Bufalà, els agents municipals van constatar que el local on estava ubicat tenia concedit permís per a ús industrial, però no tenia la llicència d’ús cultural-associatiu que hauria estat necessària per a l’activitat que desenvolupaven. A més, els veïns es queixaven de problemes de sorolls i vibracions constants, així com de molèsties causades pel consum del cànnabis.

   

  En el moment de procedir al tancament, els agents de la Guàrdia Urbana van trobar 86 plantes de marihuana en una habitació que tenia un sistema de ventilació, llum artificial i sistemes d’extracció. A més, els agents van localitzar 930 grams d’una substancia vegetal de color verd amb forta olor a marihuana. Aquesta substància es va trobar en 4 caixes de cartró i fusta, així com també en 3 bosses que contenien cadascuna d’elles 100 grams i també en 10 bosses més que contenien cadascuna 2 grams. La Guàrdia Urbana va posar en coneixement dels Mossos d’Esquadra l’existència de les plantes de marihuana i d’aquesta substància per si fos constitutiu de delicte.

   

  D’altra banda, el bar ubicat en el carrer de Mozart del barri de la Pau no disposava de títol habilitant per funcionar. També en aquest cas el local havia provocat les queixes tant dels veïns de la zona com de l’associació de veïns del barri a causa de l’excés de sorolls.

   

  En tots dos casos, a més de precintar els locals, l’Ajuntament de Badalona ha obert expedients sancionadors.