L’Ajuntament treu a sorteig 58 horts a les finques municipals de Torre Codina i Can Cabanyes

  0
  horts.jpg

  15/10/2015 – El termini finalitzarà el divendres 6 de novembre i hi poden optar els ciutadans amb 60 anys o més que no exerceixin cap activitat laboral, entre d'altres requisits.

  L’Ajuntament ha obert aquesta setmana el període de preinscripció per poder optar a un dels 48 horts urbans a la finca municipal de Torre Codina i 10 més a Can Cabanyes. El termini finalitzarà el divendres 6 de novembre i hi poden optar els ciutadans amb 60 anys o més que no exerceixin cap activitat laboral, que portin un any empadronats a Badalona i no siguin titulars de cap altra llicència municipal pel conreu d’horts ni convisquin amb una altra persona que sigui titular d’una parcel·la, a més de no tenir deutes amb el Consistori ni haver estat privat anteriorment d’una d’aquestes llicències.

   

  No podran sol·licitar una parcel·la les persones que es trobin en situació de jubilació parcial ni les que tinguin reconeguda una pensió de gran invalidesa. Després de presentar tota la documentació adient, una comissió tècnica l’examinarà, es farà una proposta d’admissió de les sol.licituds i es convocarà un sorteig per l’adjudicació definitiva dels horts.