L’Ajuntament vol construir la pista esportiva del futur institut de Canyadó a l’antiga Jumberca

  0
  IMG_0224.JPG

  19/05/2017 – El govern pressiona a la Generalitat amb la proposta per accelerar el projecte del futur centre.

  L’Ajuntament de Badalona ha traslladat a la Generalitat de Catalunya la proposta de fer-se càrrec de la construcció d’una pista poliesportiva, que s’ubicaria a l’espai de l’antiga fàbrica Jumberca, per desbloquejar la construcció del nou institut de Badalona situat al barri del Canyadó. Es tracta d'una idea incipient que encara no té pressupost.

   

  La proposta de l’Ajuntament contempla la signatura d’un conveni per part de les dues administracions per permetre que l’equipament esportiu, fora de l’horari lectiu del nou Institut, pugui donar servei com espai esportiu per a la ciutat. “Volem donar un impuls a la construcció del nou institut en aquesta zona perquè és molt necessari”, afirma la regidora d'Educació, Laia Sabater.

   

  El nou institut de Badalona començarà el curs 2017-2018 amb dues línies d’ESO que s’ubicaran, de forma provisional, dins l’actual edifici de l’escola Lola Anglada. La previsió és que, tan aviat com sigui possible, es puguin traslladar als mòduls que s’instal·laran als terrenys de Jumberca destinats a equipaments educatius. Les dues línies s'han omplert durant el període de preinscripcions.