L’alcalde de Badalona Rubén Guijarro estrena ‘Mirando a Badalona’ on analitza l’actualitat de la ciutat amb veïns

  0
  64

  L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, mostra la seva faceta més propera amb una sèrie de vídeos en una sèrie de lliuraments on els veïns de diferents barris analitzen l’actualitat des de terrats, terrasses i zones amb vista a Badalona.

  ‘Mirando a Badalona’ és el nou format que Rubén Guijarro protagonitza juntament amb diversos veïns de la ciutat, amb diferents ideologies i amb percepcions diferents del que passa a Badalona i al món. L’alcalde no només respon a les preguntes i inquietuds que tenen els badalonins sobre la ciutat, sinó que participa amb ells en un col·loqui on s’aborden tota mena de temes. La localització d’aquesta tertúlia és un altre dels punts rellevants d’aquest format, a més del que li dóna títol, ja que són terrats, terrasses, balcons o zones destacades de Badalona amb vistes que puguin ser integrades en la conversa. Finalment, les cadires seran les darreres protagonistes, ja que cada veí portarà la pròpia de casa seva.

  Aquest no és el primer format que estrena Guijarro a la plataforma Youtube. Va iniciar-se amb el format “Comida con la mama” en el qual va a dinar amb la seva mare a diversos restaurants badalonins i també ha estrenat un altre format de xerrades amb diversos personatges anomenat “Junta Extraordinaria”.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí