L’alcaldessa i els nous regidors tenen els primers contactes amb els treballadors municipals

  0
  alcaldessa treballadors.jpg

  16/06/2015 – Dolors Sabater i el nou equip de govern municipal van iniciar ahir una sèrie de trobades a l’edifici d’oficines municipal El Viver; avui visitaran el CAP de Lloreda i la PAH de Badalona.

  L’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, acompanyada per tots els regidors i regidores del nou equip de govern municipal, va iniciar ahir una sèrie de trobades amb els treballadors de l’Ajuntament, a l’edifici d’oficines municipal El Viver, on es concentra la majoria d’àrees municipals i els serveis d’atenció als ciutadans. Les reunions, de caire informal, van tenir lloc en cadascuna de les sis plantes de l’edifici El Viver.

   

  L’alcaldessa ha presentat als treballadors els nous regidors i regidores que formen el nou equip de Govern i ha explicat a grans trets la nova configuració de l’organigrama municipal. Dolors Sabater va demanar la implicació dels treballadors municipals per fer possible l’aplicació d’un nou model de gestió transversal i transparent durant aquest mandat. Al llarg dels propers dies, l’equip de Govern municipal continuarà amb aquesta ronda de contactes amb els treballadors de l’Ajuntament que desenvolupen la seva feina a la resta d’edificis municipals.

   

  D’altra banda, els nous representants governamentals visiten avui el CAP de Nova Lloreda per tenir un primer contacte amb els treballadors de la sanitat pública de la ciutat i, una estona més tard, assistiran a la seu de la PAH Badalona per recollir les queixes i demandes de la plataforma i mostrar el suport i el compromís pel que fa a la lluita contra els desnonaments.