La 4a Fira de l’Automòbil augmenta les vendes en un 25%

  0
  47
  ciutat motor.jpg

  16/06/2015 – En total es calcula que han passat pel polígon de les Guixeres, on ha tingut lloc l’esdeveniment, unes 3.000 persones, un balanç molt positiu, segons el portaveu de la Ciutat del Motor, Xavier Amich.

  La 4a Fira de l’Automòbil de Badalona, organitzada per 14 concessionaris de vehicles de la ciutat amb el suport de l’Ajuntament de Badalona i Reactivació Badalona, S.A., ha tingut lloc aquest cap de setmana amb un balanç rècord pel que fa a la xifra de vendes amb un increment d’un 25% respecte les anteriors edicions celebrades a la Rambla de Badalona.

   

  En total es calcula que han passat pel polígon de les Guixeres, on ha tingut lloc l’esdeveniment, unes 3.000 persones, un balanç molt positiu, segons el portaveu de la Ciutat del Motor, Xavier Amich, tenint en compte la ubicació allunyada del centre de la ciutat. En aquest sentit, Amich destaca que s’ha aconseguit atraure un públic molt més interessat en la compra de vehicles.

   

  Amb tot, els concessionaris estan treballant per constituir-se com una associació local amb la voluntat de fer créixer la marca Ciutat del Motor – Badalona, Les Guixeres i consolidant de cara els propers anys més activitats que dinamitzin aquest pull d’empreses de vehicles del Barcelonès Nord.

   

  Els concessionaris també valoren positivament les múltiples activitats d’animació per a famílies que hi ha hagut i el fet que l’emissora de ràdio Flaix FM apostés per fer un dels seus programes estrella en directe el dissabte a la tarda.

   

  Durant tot aquest cap de setmana hi hagut una exposició a la Rambla de Badalona i dos trenets llançadora que han transportat els veïns de Badalona que ho han volgut fins al polígon de les Guixeres.