0
    21
    DSC03154.JPG

La Unificació Llefià va recuperar sensacions en la primera jornada de l'any. Tot i que el conjunt de Jordi Souto va tancar 2017 amb dues derrotes seguides, els badalonins van sumar un punt d'inflexió al Can Salvi contra el Sant Andreu de la Barca, un equip treballat i en alça al grup 2 de Segona Catalana.

Els badalonins van retrobar-se amb un bon joc tot i desplaçar-se amb només 13 jugadors del primer equip. Carlos Heras va avançar el conjunt del Llobregat als 8 minuts de partit però Saumell va igualar el matx abans d'arribar a la mitja hora del matx. El davanter de la 'Llefi' i Eric Díez van protagonitzar les accions més perilloses dels badalonins però el marcador ja no es va moure. Amb aquest empat, la Unificació Llefia torna a sumar i es troba a la part tranquil·la de la taula amb 27 punts.

A Tercera Catalana, el duel més vibrant el vam viure a La Salud. Pere Gol i Pomar van protagonitzar el derbi badaloní sota una intensa pluja que no va donar cap minut de treva. Sánchez va transformar la primera diana del partit a favor del conjunt de Jorge Rincón al minut 1 de partit i el Pere Gol va intentar reaccionar sense èxit durant el primer temps, contra un Pomar que va gaudir de dues accions clares per ampliar el marcador. A la represa, el partit va embogir i els de Luis Garcia van capgirar el marcador gràcies a les dianes de Salinas, Gómez i PalenciaCutillas va marcar el 3-2 però el marcador ja no es va moure. El derbi es va viure amb intensitat, esportivitat i emoció fins al final. Amb els tres punts, el Pere Gol respira a la taula amb 16 punts i el Pomar és cuer amb 12 punts.

Per la seva banda, el Lloreda segueix intractable a la lliga després de superar per 0 gols a 3 el Poble Sec amb gols d'ArribasNavarrete i Blanch. Els de Carlos Rodríguez es troben a un punt de la posició de promoció d'ascens a Segona Catana. Finalment, el Young Talent no va poder disputar el seu partit contra la UD Cirera perquè el matx es va ajornar 48h abans de la disputa del partit.

A Quarta Catalana, Sistrells i Àguila no van jugar i la UE Bufalà va caure contra la  Barc. Barcino (1-2).