Màgia, blues i el millor teatre per al segon tram de temporada cultural als escenaris municipals

  0
  42
  1512406954866.jpg

  08/01/2018 – Diferents cicles i festivals completen un cartell amb grans noms i artistes.

  Badalona Cultura ha preparat una segona meitat de temporada d'alt nivell i grans artistes als teatres municipals de la ciutat. El Zorrilla, el Principal i el Blas Infante viuran amb intensitat un primer semestre de 2018 en el qual, a més dels espectacles i obres, s'hi podran veure tradicionals i reconeguts cicles com ara el Blues i Ritmes, el Festival de Màgia Li-Chang o el Festival Musica't, que, malauradament, abaixa persianes aquest 2018 amb l'artista Cesk Freixes, el 17 de febrer.

   

  'El metge de Lampedusa', amb Xicu Mas, serà la funció encarregada d'aixecar el teló el proper 26 de gener, només un dia abans que Esperanza Fernández i Miguel Poveda omplin d'art flamenc el mateix Zorrilla.

   

  La màgia del Festival Internacional estarà acompanyada d'humor, a càrrec de l'actor Pepe Viyuela, i de grans noms com el badaloní Enric Magoo i de tall internacional com Felipe Mejías, Mikael Szanyiel, Aaron Crow, Ivan Necheporenko i Arkadio & Bella. També de solidaritat, amb la gala de màgia solidària al Blas Infante.

   

  Jordi Casanovas i Marc Angelet portaran a Badalona 'La broma final', el mes de març, quan també es podran veure els primers fruits de la unió metropolitana de danza 'La Quinzena', amb la companyia Antonio Ruz i el seu 'Double Bach'.

   

  Amb quatre dècades de recorregut professional a les espatlles, Rick Estrin & the Nightcats seran els responsables d'inaugurar el Blues i Ritmes d'enguany. Un festival en el qual tambés es podrà veure una de les figures del country, Jim Lauderdale, les grans veus gòspel de les Como Mamas, des de Mississipi, o l'exotisme eclèctic de Rachid Taha. James Hunter, una de les figures amb més pedigrí del rhythm & soul britànic, serà l'encarregat de tancar el cicle 2018.

   

  El tram final de temporada, ja durant la primavera, estarà esquitxat per obres tan esperades i aclamades com el primer tast de Federico Garcia Lorca per part d'Oriol Broggi i La Perla 29, 'Bodas de sangre'. També 'Cyrano', amb Lluís Homar, amb un repartiment de luxe i una composició musical a càrrec de Sílvia Pérez Cruz.