L’AMB instal·la el primer punt de recàrrega de vehicles elèctrics als carrers de Badalona

  0
  131
  PUNT DE RECÀRREGA.jpg

  22/06/2017 – Situat al barri de Montigalà, se suma als punts elèctrics instal·lats als aparcaments municipals gestionats per Engestur.

  El passeig d’Olof Palme, al barri del Montigalà, disposa d’un punt de recàrrega de vehicles elèctrics que ha instal·lat l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) en col·laboració amb l’Ajuntament de Badalona. Aquest és el primer punt de recàrrega exterior que es posa en funcionament a la ciutat i que s’afegeix als que ja es troben als aparcaments de la societat municipal Engestur amb l’objectiu de promoure l’ús dels vehicles elèctrics i de la mobilitat sostenible.

   

  El punt de recàrrega, situat el passeig d’Olof Palme a l’alçada del carrer d’Anna Tugas, té les mateixes característiques que els instal·lats per l’AMB a altres nou municipis de l’àrea metropolitana. Es tracta d’un punt de recàrrega ràpida per a vehicles i dos punts de recàrrega destinats a motocicletes elèctriques.

   

  L’AMB és l’encarregada del manteniment i de l’explotació d’aquest punt durant els 5 anys vinents segons recull el conveni signat entre l’Ajuntament i l’Àrea Metropolitana. L’AMB ha impulsat un pla per promoure la mobilitat sostenible i la promoció dels mitjans de transport que suposen un menor consum energètic i un nivell més baix d’emissions contaminants, com és el vehicle elèctric. La primera acció d’aquest pla és constituir una xarxa de punts de recàrrega de vehicles a l’àmbit metropolità.