El govern reforçarà la vigilància als barris amb la reestructuració de la Guàrdia Urbana

  0
  gub.jpg

  16/07/2015 – La reorganització del cos, que començarà al setembre, reforçarà la vigilància a barris com Sant Roc, on dimarts al vespre es va produir un tiroteig, un cas de violència masclista que el govern ha lamentat "profundament".

  “La reorganització de la Guàrdia Urbana contempla reforçar la vigilància en diversos barris de la ciutat, entre els quals es troba el barri de Sant Roc”, va explicar ahir l’alcaldessa Dolors Sabater després de l’incident de dimarts al vespre entre dues famílies en el que es va produir un tiroteig que no va provocar ferits.

   

  El govern local va explicar ahir que es tractava d’un cas de violència masclista, va lamentar “profundament els fets ocorreguts” i “rebut la violència de gènere a la ciutat i a la societat en general”.

   

  Sabater avança que el nou govern “està treballant per desenvolupar polítiques preventives per combatre la violència de gènere amb dues línies d’acció transversals”. Per una banda, diu, s’actua donant suport i acompanyant a les dones que pateixen la violència de gènere, i per una altra, “s’està treballant per articular polítiques preventives que canviïn les relacions i els comportaments de les persones i per eradicar definitivament la xacra que representa el masclisme i les seves greus conseqüències”.