L’aparcament del Viver acull una exposició sobre el quetx Ciutat Badalona

  0
  Aquesta està realitzada per la Penya Fotogràfica Badalona

  Avui divendres, 13 de setembre, s’inaugura la mostra sobre el quetx Ciutat Badalona amb una conferència sobre la vessant solidària d’aquesta a les 19h, a la sala de premsa del Viver i a les 20h, amb el primer recorregut oficial.

  L’Associació d’Amics del Quetx Ciutat Badalona i l’Agrupació Penya Fotogràfica de Badalona han col·laborat en la producció d’una exposició que es podrà veure a l’aparcament del Viver des d’avui, 13 de setembre fins el dijous 31 d’octubre, en l’horari de servei de l’estacionament.

  La iniciativa es vincula amb l’aniversari dels 90 anys del bastiment del quetx Ciutat Badalona, concebuda des de Marina de Badalona, empresa pública que gestiona el Port i que és propietària del vaixell des del 2006, com una oportunitat per implementar diferents projectes de difusió, acostament, promoció i pedagogia dels valors de la navegació tradicional a sectors als que d’entrada aquest acostament es nega perquè es percep llunyà i elitista.

  Els actes de l’aniversari volien tenir també una vessant solidària que s’ha lligat amb el Repte Metàstasi de l’IRB Institute for Research in Biomedicine (IRB Barcelona) per sumar persones i institucions en la recerca contra la metàstasi, a partir d’iniciatives i propostes que n’aportin recursos, tot patrocinant amb un donatiu mínim de 50€ la fotografia que més agradi de l’exposició. Es tracta de triar una de les fotografies, fer l’aportació i obtenir una còpia de la imatge triada. La totalitat de la recaptació es lliurarà al IRB en suport d’aquest repte.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí