Laprovittola: “Des que vaig arribar a Badalona m’he sentit molt valorat i tothom m’ha fet sentir molt bé”

  0
  Nico Laprovittola.jpg

  05/10/2018 – Va aterrar a Badalona a la segona meitat del curs i es va erigir en el nou ídol de l’afició verd-i-negra. Nico Laprovittola seguirà un any més a l’Olímpic per comandar una Penya que vol mirar cap amunt. 

  05/10/2018 – Va aterrar a Badalona a la segona meitat del curs i es va erigir en el nou ídol de l’afició verd-i-negra, liderant la salvació d’un equip que semblava condemnat al descens.  Nico Laprovittola seguirà un any més a l’Olímpic per comandar una Penya que, com va fer en el tram final de la temporada passada, vol seguir enamorant amb el seu joc per deixar enrere les angúnies i mirar cap amunt en la classificació.

  – Arrenca la lliga, encara que amb una setmana de retard. Com hi arriba l’equip? 
  – Hem tingut moltes lesions en la pretemporada i en alguns partits no hi hem pogut ser tots, però hem aconseguit bons resultats, com en l’últim partit de preparació a València. Hem incorporat molt bé tots els nous jugadors que han vingut i la feina dels més joves, com en Joel, en Neno, en Terrence o en Zagars, ha estat molt bona. Ens han ajudat moltíssim. 
  – L’equip il·lusiona, però l’objectiu és assegurar com més aviat la permanència i no patir, no? 
  – Evidentment aspirem a estar molt millor que l’any passat i la veritat és que crec que tenim equip per fer-ho. Però també hem d’anar partit a partit. L’esprint final de l’any passat ens va donar molta confiança, però sabem que cal anar poc a poc, que la lliga és molt llarga, i intentar que els moments dolents no s’allarguin com va passar l’any passat, perquè aleshores és quan comences a patir i a mirar cap a baix de la classificació. El més important és competir de tu a tu en tots els partits i disfrutar de l’oportunitat que tenim.
  – Com veu els nous fitxatges?
  -Estan posant molt d’esforç i compromís per entrar en l’equip i ajudar-nos a créixer. Han de ser jugadors importants per a nosaltres i hem d’intentar que se sentin còmodes. A més, són jugadors que també venen a intentar destacar en la lliga ACB, la millor d’Europa. Tenim alguns jugadors amb característiques diferents dels que teníem l’any passat i crec que ens donaran molt.
  – Quan va acabar el curs semblava complicada la seva continuïtat, però finalment va decidir quedar-se. Què el va fer decidir?
  -Des que vaig arribar aquí m’he sentit molt valorat i tothom m’ha fet sentir molt bé. Quan un jugador se sent valorat és molt important. També que hi fos en Carles ha pesat en la meva decisió… Van ser tot un conjunt de coses les que van fer que em quedés a Badalona. 
  – Els seus números al final de curs van ser espectaculars. Va deixar el lllistó molt alt. 
  – Vinc amb molta ganes i amb molta il·lusió de seguir fent-ho bé, però sobretot  vull que l’equip jugui bé a bàsquet. Després ja veurem els números de cadascú, però el més important és que l’equip destaqui per davant de les individualitats. I penso que això és el que va ser més important al final de la temporada passada. Més enllà dels resultats, l’equip jugava bé, passava la pilota, defensava…i crec que la gent  ho va valorar moltíssim. 
  – Es va ficar l’afició de l’Olímpic a la butxaca.
  – Era una situació molt delicada i més per a una afició que coneix el joc i que té tanta tradició de bàsquet. Era important que juguéssim bé i que l’equip fes que la gent tornés a l’Olímpic. Quan vaig arribar no hi havia gaire gent i vam acabar amb el pavelló gairebé ple.  I això és el que volem per aquesta nova temporada.