L’Araberri també sorprèn al Prat al Joan Busquets (69 a 74)

0
    28
    11/02/2014
    Els de Vitòria van ser superiors al Prat, que va tornar a mostrar-se irregular a casa

El Prat es va veure sorprès a casa per l'Araberri basc per 69 a 74 el dia que va oferir el títol de campió de la copa Leb Plata a la seva afició.
    Els de Carles Duran van fer un partit irregular, amb més ombres que llums i sempre van anar a remolc del conjunt vitorià.

Dirigits pel base català, Zamora, els visitants van posar la directa des de l'inici. 3 triples de l'exjugador del Santfeluienc entre altres equips van obrir una primera escletxa (14 a 24).

Al 2n quart, de la mà d'en "Piru" que va anotar 6 punts seguits, el Prat va aconseguir aturar el cop i mantenir-se dins del partit per arribar al descans només 6 avall (36 a 30).

A la represa però, els de Carles Duran van continuar patint per la falta d'encert exterior i de control en el rebot (33 a 46). Tot i això, a l'inici de l'últim quart, les bones accions dels joves van encapçalar un parcial que igualaria les coses a falta de 5 minuts (59 a 61).

De nou però, la irregularitat dels potablava va ser aprofitada per l'Araberri, que va tornar a estirar la diferència (61 a 70), mantenint la renda fins el 69 a 74 final.

Els millors del partit van ser Abalde amb 21 punts i Nogués amb 19 de valoració.
    El proper partit dels del delta serà dissabte a les 18h a la pista de l'Azpeitia de Guipúscoa.