La Minguella torna a fallar a casa (66 a 76)

27
    j9.JPG
    11/02/2014
    Els blaus van tornar a ser irregulars a Casagemes i es van veure superats pel Sant Fruitós

La Minguella no va poder fer bona la victòria de la setmana passada a la pista de l'Argentona i, com va passar fa 15 dies, va deixar escapar una nova oportunitat d'or a Casagemas
    Els de Pere Garcia van acabar cedint contra el Sant Fruitós, un rival de la zona baixa de la classificació en un partit amb molts més errors que encerts.

El baix percentatge en el tir de 3 (2 de 15) i el poc control del partit en general va permetre als del Bages mantenir-se sempre amb opcions i aprofitar-ho amb una esgarrapada final.

Així, després d'una 1a part molt igualada, en la que els dos equips van arribar empatant a 33 al descans, l'alternança es va mantenir durant els últims 20 minuts. Els blaus guanyaven 49 a 46 a falta d'un minut per acabar el 3r quart, però un 0 a 5 en les últimes jugades va capgirar el marcador i va permetre que el Sant Fruitós arribés a gaudir d'una renda de 6 punts entrant el darrer període (51 a 57).

La Minguella va reaccionar de la mà d'Albert Valle i va tornar a posar-se per davant, però no va ser prou consistent per rematar el matx. A falta de 2 minuts, eren els visitants els que dominaven el matx (62 a 64) i els que van etzibar un 2 a 7 que va acabar sent definitiu. Guillem Andreu no va desaprofitar una antiesportiva i Miquel Moliner va sentenciar des del tir lliure.

Ara els de Pere Garcia miraran de refer-se dissabte a les 19:30 a la pista de l'UBSA, que ocupa posicions de descens directe.