L’Arenys no pot amb el VIVE Masnou (70-76)

0
    29
    DSC_0342_1.JPG

14/09/2015 – El vinculat del FIATC Joventut s’acomiada de la Lliga Catalana EBA caient derrotat a la seva pista contra l’equip de Christian Bañuelos.

Després de debutar amb derrota a la pista de l’AEC Collblanc, l’Arenys Bàsquet Joventut disputava el passat cap de setmana el seu segon partit a la fase de grups de la Lliga Catalana EBA.

La plantilla verda rebia a la seva pista al VIVE Masnou, un dels equips nouvinguts a la categoria. L’Arenys encetaria el duel castigant la defensa visitant liderat per jugadors com Sigal Nandu (16 punts).

Els maresmencs es mostrarien encertats durant el primer quart, obrint un primer forat en el marcador que el VIVE hauria de retallar (21-15). Al descans, el bloc de César Saura encara continuava manant (37-33), principalment a causa de la bona selecció de tir exterior executada al llarg dels 40 minuts (9/22).

A la represa, però, arribaria la reacció. El VIVE aconseguiria completar un espectacular parcial de 17 a 29 durant el tercer acte (54-62), liderat per un Frank Jiménez que acabaria el duel amb 14 punts i 15 rebots.

Els masnovins podrien aguantar l’avantatge fins al final, sumant així la seva primera victòria a la Lliga Catalana EBA (70-76) i deixant sense opcions de classificació a un Arenys que s’acomiada de la competició.

El pivot verd-i-negre Terrence Bieshaar brillaria amb 13 punts, 13 rebots i 20 de valoració en 32 minuts, sent el jugador més ben valorat del vinculat de la Penya.