El Natzaret torna a guanyar la Copa Badalona

  0
  copasan2.jpg

  14/9/2015.- La Minguella va plantar cara durant tot el partit, però als minuts decisius la superioritat del Natzaret es va acabar imposant.

   

  La primera part va ser molt igualada. El Natzaret va portar la iniciativa al marcador però l'encert de la Minguella va fer que els primers 20 minuts acabessin amb empat a 27.

   

  A la represa, la Minguella i fins i tot  es va posar per davant amb el 34-33. Però el Natzaret controlava el ritme del partit i el quart va acabar amb avantatge del Sant Andreu 37-42.

   

  A l’últim quart, un triple del Natzaret va obrir una escletxa de 8 punts. La Minguella no es va arronsar i amb dos contraatacs i un triple va apretar el marcador, 44-45. De fet, a 3 minuts del final la diferència seguia sent de només un punt, 49-50.

   

  El Sant Andreu va jugar millor els minuts finals, va estar més encertat en els triples i mai va deixar d’anar per davant. La Minguella va tenir les seves opcions, però amb 50-54 al marcador, els tirs lliures i una bona defensa van donar el títol al Natzaret.

   

  L’entrenador del Natzaret Josep Maria Jiménez explicava “que al final nosaltres hem estat més encertades i això ens ha donat el partit”.

   

  “Des del mes de juny que sento a parlar de la Copa Badalona. I tot i que l’equip l’ha guanyada moltes vegades fa molta il.lusió. Més que motivar he hagut de tranquil.litzar perquè no tinguessin una pressió excessiva”.

   

  Jiménez agafa el relleu a la banqueta de Xavi Duatis. “Per mi és un repte personal i com a entrenador. Però les jugadores tenen molt bona predisposició i capacitat de treball i amb la seva ajuda aconseguirem que l’equip segueixi sent competitiu”.

   

  “L’equip està molt ben treballat, també tàcticament. Aquest any aprofitarem els automatismes que tenen les jugadores per millorar encara més l’equip”.

   

  Tot i la derrota, l’entrenador de la Minguella, Carlos Esteve, va acabar “molt orgullós de l’equip perquè hem plantat cara fins el final a un equip de Primera Catalana. A més, nosaltres tenim un equip pràcticament nou, amb 6 jugadores noves, que poc a poc es van acoblant”. Esteve va voler dedicar la bona feina feta al seu pare, que ahir feia un any que va morir.