L’Artés li torna a menjar la moral al Natzaret (64 a 73)

21
    x publicar.JPG

24/01/2014
    Els de Víctor Carrasco no van trobar la manera de capgirar el partit

El Natzaret es va veure sorprès al pavelló dels Països Catalans per l'Artés, un dels únics 3 equips que havia pogut guanyar-lo a la 1a volta.

Els del Bages van tornar a fer un partit molt complet contra el Natzaret, amb molta paciencia, esperant el moment clau i sense perdre la calma. A l'altre bàndol, els locals ho va intentar de totes les maneres i va reduir el desavantatge amb més cor que bàsquet i encert, però no en va tenir prou.

Ja des de l'inici el Natzaret va saltar a la pista transmetent unes sensacions diferents a les d'altres partit. L'inici del matx va ser lent i sense ritme, i això no va afavorir als badalonins, que sense encert exterior estaven desconeguts.

A més, a l'altre cèrcol, els visitants van començar a fer mal carregant el rebot ofensiu, una de les claus del partit. Així, després de 2 jugades de 2+1, l'Artés va tancar el quart per davant (13 a 16).

Al 2n període, l'equip va canviar amb l'entrada de Riera, i 2 triples de Charles van acostar al Natzaret, que seguia sense tenir continuïtat al darrere. La bona feina també del Natzaret en el rebot ofensiu els va portar a estar 6 amunt i si hagués transformat un tir senzill d'Arqués, a 8 amunt a falta d'un minut i mig. En canvi, l'Artés va reduir la diferència fins els 2 a la mitja part (33 a 31) i va allargar el parcial fins el 0 a 15 a l'inici del 3r període (33 a 42).

Els vermells tenien el partit on volien, i al Natzaret li van començar a entrar les presses en un dia que no sortia res. Els triples de Portella i Jordà van contrarestar els 2 de Charles i la diferència es va establir entre els 10 i els 13 punts.

Quedaven molts minuts, però el Natzaret veia que les coses no sortien. A falta de 7 minuts, l'Artés va aconseguir la màxima (46 a 60). Llavors Balcells va capitanejar un parcial de 8 a 0 amb més cor que bàsquet, però l'Artés el va aturar amb un 2+1

El Natzaret ho va seguir intentant i va passar a ser Riera el que es va carregar l'equip a l'esquena.- L'empenta local va arribar a reduir la diferència fins els 5 punts en 2 ocasions, la última després d'un triple de Zudaire a falta de 50 segons, però no n'hi va haver prou i l'artés va sentenciar el matx des del tir lliure.

Tot i la derrota, el Natzaret continua líder amb 2 partits de renda sobre el Salt, l'Arenys, el Mollet i l'Argentona.
    El proper partit dels de Víctor Carrasco serà dissabte a les 19:30 a la pista del Vic