L’ascens es posposa una setmana (1-1)

0
    19

04/04/2016 – El Pere Gol empata al Municipal de Cabrera i es queda a un sol punt de proclamar-se campió de lliga.

Després de l’última jornada, l’objectiu de la temporada s’ha acostat més que mai, però encara s’ha d’acabar de concretar. Al grup VI de la Quarta Catalana, el Pere Gol afrontava un cap de setmana decisiu per complir amb els seus desitjos d’ascens, però s’hauria de conformar amb un resultat que el deixa a un sol punt de la Tercera Catalana.

Els verds aterraven al Municipal de Cabrera encadenant set triomfs seguits i gairebé des de la primera jugada gaudirien d’avantatge en el marcador. Dani Altimira, millor ‘killer’ de la categoria amb 35 dianes, obriria la llauna pel Pere Gol tot just començar (3’), però els de la Salut es trobarien amb una ràpida resposta del filial del Cabrera.

Pau Olazaguirre empataria l’encontre poc després (7’), activant de nou una sensació de tensió que s’allargaria fins al final del matx. Malgrat patir una expulsió mancant cinc minuts, el Cabrera ‘B’ aconseguiria mantenir a ratlla les aspiracions del líder, ajornant d’aquesta manera el títol de lliga del Pere Gol.

Els verds (62), líders, necessiten un empat per ser campions, ja que cal evitar com sigui haver-se de jugar la lliga en la darrera jornada contra la UD Montsant.

Dues cares

Per altra banda, a la Segona Catalana, els dos clubs badalonins del grup II tancarien el cap de setmana amb sensacions totalment oposades. La Unificació Llefià (47), quart classificat del campionat, mantindria la brillant trajectòria iniciada fa un mes i mig, guanyant al camp d’un Tecnofutbol que s’està jugant la vida (3-4).

Isaco (26’) contrarestaria el gol inicial del conjunt del Pla Marcet (4’), marcant el camí perquè Aitor Rives (33’) i Sosa (42’) deixessin el marcador en el 1 a 3 del descans. A la segona meitat, tot i el 2 a 3 local (47’), Isra Medina situaria la calma definitiva amb el quart gol badaloní. El Llefià encaixaria una última diana quasi en temps afegit (87’), però finalment s’enduria el triomf cap a casa.

Contràriament al bon rendiment de la Unificació, l’altre equip badaloní de la categoria, el Lloreda, marxaria de Mataró amb una derrota que trenca la bona dinàmica vermella de les darreres tres jornades (4-2).

Gràcies a Loren, autor del 1 a 1 just abans del descans (42’), els de Badalona es mantindrien enganxats al Cirera fins al segon temps, però els maresmencs acabarien afinant la punteria a la represa (4-1). Rojas, ja al 74’, apareixeria per evitar que el Lloreda s’acabés de desinflar (4-2), però el seu gol no evitaria que els visitants sumessin la catorzena derrota del curs. Aquest resultat deixa el conjunt badaloní en onzè lloc (30) i a només tres punts del descens.

Manca d’alegries

Ja per acabar, en la resta de partits de Quarta Catalana només la UE Bufalà (25) aconseguiria tancar el cap de setmana amb un bon resultat. Guanyant al camp del Gòtic (3-4), la Unió Esportiva ‘arreglaria’ parcialment la derrota soferta per la UD Águila (42) contra el tercer classificat del grup VI, la UD Montsant (3-5). Al grup XVI, Sistrells (25) i Badalona Sud (16) claudicarien davant la F.E.Hospitalet (1-4) i el Racing Sarrià ‘B’ (0-2).