La Penya recupera la segona plaça (53-72)

0
    29

04/04/2016 – El júnior del FIATC Joventut assalta la pista de l’Olost sobreposant-se a la defensa zonal plantejada pels osonencs.

Pocs dies després de guanyar un torneig a Saragossa tot i tenir diverses baixes importants, la Penya reapareixia a la lliga havent d’afrontar el sempre difícil desplaçament a Olost.

Amb la segona posició del campionat encara en joc, el bloc de Dani Miret aconseguiria fer la feina, tancant la jornada com a principal perseguidor del FC Barcelona Lassa en la classificació.

Com ja és habitual en aquesta pista, l’Olost plantejaria des de l’inici diverses defenses zonals que dificultarien molt el joc exterior verd-i-negre. La Penya només podria anotar un triple durant els tres primers parcials, dada que explicaria el lleu desavantatge sofert pel FIATC Joventut després de 30 minuts.

L’inici badaloní seria bo (15-18), però l’Olost sempre es mantindria a l’expectativa (30-32), aconseguint capgirar la situació després del descans (46-44).

D’aquesta manera, amb el desenllaç del partit obert, s’arribaria al darrer període. En aquest moment, la Penya podria trencar per fi l’entramat defensiu local, aconseguint un parcial de 0 a 21 que sentenciaria l’encontre.

Ni passar a defensa individual li serviria a l’Olost per aturar el recital d’Álex Galán (19 punts, 12 rebots i 30 de valoració) i de Joel Parra (15 punts, 8 rebots i 18 de valoració). Pol Molins també completaria un bon partit, tancant l’encontre amb un 15 de valoració.

Gràcies a aquest triomf, el júnior del FIATC Joventut recupera la segona plaça de la classificació (8/4) i queda empatat amb l’Hospitalet (8/4) i a un partit del Manresa (7/5).

El bloc de Dani Miret es jugarà la seva plaça definitiva per la final a quatre en les dues darreres jornades, tram del calendari que enfrontarà el conjunt verd-i-negre a dos rivals directes. Dissabte, partit vital a la pista de l’Hospi (17:45h).