L’ASJUBA assoleix un bronze al 5è Trofeu Bushido de Judo

0
    24

15/06/2016 – Els joves Iker Alfonso i Carlos Benavente disputen en aquest campionat celebrat a Barcelona.

Els judokes badalonins de l'Associació Judo Baetulo van disputar el cinquè Trofeu Bushido, el passat diumenge 12 de juny a Barcelona, amb la participació dels joves Iker Alfonso i Carlos Benavente, que per a ser nens d'11 anys ja tenen molta experiència acumulada amb molts combats a sobre.

Tots dos van disputar la competició amb el sistema de lligues, i Alfonso va guanyar tots els combats de la seva lliga per Ippon (màxima puntuació) per després perdre a les semifinals, quedant-se amb la medalla de bronze. Per la seva part, en Benavente no va tenir la mateixa sort, després de guanyar un combat i d'una errada arbitral en el segon no va poder arribar a semifinals, quedant-se així amb la quarta posició. En aquesta ocasió els judokes van estar dirigits per David Pesado, fent les tasques d'entrenador i destacat alumne del professor Jordi García.