El Tennis Taula Badalona, tercers de Catalunya Infantils

  0
  CTT Badalona 1.jpg

  15/06/2016 – Els jugadors infantils del CTT Badalona assoleixen un total de cinc medalles a Valls, a l'Alt Camp tarragoní.

  Magnífic cap de setmana a Valls, a l'Alt Camp tarragoní, on el Club Tennis Taula Badalona va aconseguir un total de cinc podis en unes categories on no eren favorits. L'equip infantil masculí va ser bronze i les parelles formades per Adrià Fernàndez – Àlex Bocanegra en sub-21 i Marc Pascual – Sergi Bocanegra en infantils, van aconseguir arribar a les finals de dobles.

   

  L'equip infantil format per Marc Pascual, Sergi Bocanegra i Pau Lloret va assolir pujar al podi després d'un gran campionat, on van superar a vuitens de final als Amics de Terrassa (3-0), a quarts al Ripollet en un partit molt ajustat (3-2) i van cedir a les semifinals amb el Vilablareix del potent Pèlachs (1-3). En la lluita pel bronze, els badalonins van superar a l'Esparreguera, que no va alinear al seu millor jugador, per un còmode 3 a 1. Mentrestant, l'equip infantil 'B' d'Arnau Lloret, Adrià Mateu i D. Repecho, nova poder superar els vuitens de final.

   

  En sub-21, l'equip 'A' d'Àlex Bocanegra, Adrià Fernàndez i D. Espino va accedir als quarts de final després de derrotar a l'Olesa per 3 a 2 i va cedir amb el Mataró en un bon partit. El sub-21 'B' no va poder passar dels vuitens al caure amb els Lluïsos de Gràcia per un contundent 0-3.

   

  Pel que fa els individuals i dobles, les parelles del CTT Badalona van arribar a dues inesperades finals, tant en infantils com en sub-21, mentre que Fernàndez va estar a un pas de les semifinals a l'individual sub-21, en cedir amb Albert Matsuoka, d'Igualada, en un partit on es va avançar per 2 a 0.