L’ASJUBA demostra les seves capacitats a la Copa de Catalunya de Judo Infantil i Cadet

0
    47

11/11/2014 – Els judoques infantils, Eva Moreno i Alex Garbayo, van poder disputar molts bons combats i van finalitzar en cinquena posició.

El passat dissabte, 8 de novembre, va tenir lloc la Copa de Catalunya de Judo Infantil i Cadet, classificatòria per al Campionat d’Espanya i organitzat per la Federació Catalana de Judo on els judoques de l’Associació Judo Baetulo, Eva Moreno a la categoria de menys de 57Kg, i Alex Garbayo a la de menys de 50Kg, van poder disputar molts bons combats demostrant les seves capacitats i van quedar a la cinquena posició.

Encara queden tres competicions pel que queda de temporada per poder assolir els punts necessaris per participar al Campionat d’Espanya.

Destacar també la participació d’en Manuel Contreras  a la Copa de Catalunya de Cadet a la categoria de menys de 73Kg, amb un inici molt bo de combat, tot i que no va poder passar a les següents rondes de classificació.

Com sempre l’Associació Judo Baetulo, una vegada iniciada la temporada 2014-2015, participa en totes les competicions possibles per motivar i pujar el nivell dels seus alumnes, i ja pensa en la copa catalana de veterans del proper dissabte, 15 de novembre, i també en la copa catalana de benjamí i aleví del dia 29.