L’assemblea del PSC Badalona aprova, per unanimitat, la llista per a les municipals

  0
  69

  L’assemblea del PSC Badalona va donar el vistiplau amb unanimitat, a la llista presentada per Àlex Pastor per a les eleccions municipals del 26 de maig. Aquesta la componen un total de 14 dones i 13 homes, seguint criteris de paritat..

  Amb la continuïtat dels tres regidors als llocs capdavanters, sense comptar a la darrera incorporació Blas Garcia, a la llista socialista destaca l’entrada de persones vinculades a Units, com el mateix regidor del govern, Jordi Subirana, (5), o Mari Angels Martínez (10). També destaca l’entrada d’independents, com la directora d’orquestra, Helena Bayo (4), o l’exfutbolista i actual coordinador d’esports de l’Ajuntament, Jordi Ferron (9), la presidenta de l’AVV La Mora-Front Marítim, Laura Cillero, o el president del Banc dels Aliments, Miguel Navarro.

  L’alcalde de Badalona, Àlex Pastor, va destacar “és una llista amb diversitat, que defensarà els interessos de Badalona. Sabem que també tindrem al nostre costat durant la campanya, a gent que no ha pogut entrar a la llista, o que ha decidit treballar des de fora. Pastor va subratllar l’objectiu de “continuar al govern, per seguir amb la feina iniciada des del passat 20 de junta

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí