L’assemblea local del PSC ratifica Jordi Serra com a candidat

  0
  la foto candidat.JPG

  08/04/2014 – Jordi Serra va comptar amb el suport del 88% dels assistents que van ratificar amb el seu vot l’elecció del cap de llista.

  L’assemblea de militants del PSC de Badalona va ratificar el passat dijous a Jordi Serra Isern com cap de llista a les Eleccions Municipals de 2015.

   

  Jordi Serra va comptar amb el suport del 88% dels assistents que van ratificar amb el seu vot l’elecció del cap de llista.

   

  Amb l’acte de dijous, el PSC de Badalona finalitza el procés de Primàries Obertes que ha servit per escollir el candidat. Un procés en el que ha participat el 70% de la militància socialista.

   

  Jordi Serra Isern

   

  Nascut a Badalona el 9 de juliol de 1955 està casat i és pare de dos fills. Va fer els estudis de primària i batxiller a Can Nolis i el batxillerat superior i el COU al Col·legi Badalonès. Ha estudiat Ciències Químiques.

   

  Des de l’any 1996 i fins el 2012, ha estat Primer Secretari de l’Agrupació del PSC de Badalona. Des del mes de novembre de 2008 vicepresident del Consell Nacional del PSC i des de desembre de 2009 Primer Secretari de la Federació del Barcelonès Nord del Partit dels Socialistes de Catalunya. Des de desembre de 2011 és membre de l’executiva nacional del PSC.

   

  Va ser elegit regidor a l’Ajuntament de Badalona l’any 2003, havent-hi ocupat les regidories de Recursos Interns, del districte número 4, que comprèn el barri de la Salut, i de l’Àrea d’Urbanisme i Territori.

   

  El 8 d’abril de 2008 va ser elegit pel Ple de l’Ajuntament alcalde de la ciutat, càrrec que va ocupar fins el juny del 2011. Actualment és regidor i presideix el Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament de Badalona.