L’assemblea local d’ERC ratifica la candidatura d’Oriol Lladó per a les eleccions de 2015

  0
  llado.jpg

  26/03/2014 – Al discurs de presentació de candidatura, Lladó ha insistit molt en la importància de buscar la col·laboració amb altres partits i entitats per consensuar unes línies comunes per a la ciutat, i treballar-hi plegats.

  L'assemblea d'ERC-Badalona ha escollit per àmplia majoria Oriol Lladó com a proper cap de llista a les properes eleccions locals. Per primer cop la votació ha estat oberta als simpatitzants i els amics del partit, a més dels militants.

  Al discurs de presentació de candidatura, Lladó ha insistit molt en la importància de buscar la col·laboració amb altres partits i entitats per consensuar unes línies comunes per a la ciutat, i treballar-hi plegats. També ha marcat com a objectiu assegurar-se que, en la construcció de la nova república catalana, les ciutats grans com Badalona hi estiguin ben representades.

  Oriol Lladó i Esteller (Badalona, 1971) és un periodista especialitzat en comunicació institucional, medi ambient, noves tecnologies i cultura. Va ser president d'Òmnium Cultural de Badalona durant gairebé deu anys i també ha participat en altres projectes culturals, com el festival Blues i Ritmes o la programació de la Sargantana. El 2011 va formar part de la llista electoral d'ERC, però com a membre del grup d'independents Accent.