L’Associació de Veïns d’Artigues trenca relació amb el govern local

  0
  IMG_9917.JPG

  11/10/2017 – L'entitat del barri de la zona sud se sent ignorada per la regidoria de districte i desisteix de mantenir cap pont de diàleg amb l'executiu.

  La convivència al districte sud de la ciutat, i no només a Sant Roc, també a la resta de barris, és una de les principals assignatures des de fa anys. Aixi ho reclama l'associació de veïns de la zona més propera a Sant Adrià, Artigues, que aquests dies ha posat de manifest el seu descontent amb el govern de la ciutat.

   

  De fet, l'AV d'Artigues ha afirmat “trencar” la relació amb la regidoria del districte 6, encapçalada per Fàtima Taleb, i amb el govern local a través dels vincles de participació ciutadana, més enllà dels procediments administratius. “Tota comunicaciá serà mitjançant instància, Defensor de la Ciutadania, Fiscalia, Parlament…”, avisa el president, Ángel Vendrell.

   

  El trencament de la relació ve derivat, denuncia l'associació, per la “total manca d'empatia amb els problemes de convivència que preocupen als veïns, així com la nul·la resposta i solució”. Vendrell assegura que, des de 2015, no s'han atès les peticions de l'entitat, més enllà d'arranjaments a la via pública, com ara posar arbres o reforçar la neteja. Assenyalen la convivència i l'incivisme com el principal problema d'Artigues.

   

  L'associació deslliure en la seva denúncia pública al coordinador del barri i carrega les culpes, sobretot, en la regidora Fàtima Taleb, adscrita al districte 6, qui asseguren que no s'ha reunit ni ha parlat encara amb la nova junta de l'entitat. Des del govern s'han mostrat sorpresos per les paraules de l'entitat perquè, asseguren, els canals de diàleg i les reunions mai han cessat, i insisteixen en que continuen amb “les portes obertes” perquè la relació continuï i es puguin posar sobre la taula els problemes del barri.