L’associació extremenya Zurbarán celebra el seu 15è aniversari

  0
  10974462_10204999297056266_5026675702066053835_o.jpg

  03/02/2015 – Més de 300 persones van omplir el Teatre Blas Infante per celebrar l'aniverari de l'entitat. Per l'escenari van passar diverses entitats i el grup extremeny "Porque somos asina, Colorín".

  Més de 300 persones es van donar cita el passat dissabte per a celebrar el 15è aniversari de l’Associació Cultural Extremenya Zurbarán de Badalona. La gala de commemoració va tenir lloc al Teatre Blas Infante amb un gran repertori d’actuacions que van omplir de música i color l’escenari.

   

  Inaugurat l’acte i després de la lectura del pregó i la salutació a les autoritats presents, el cor de l’entitat va oferir un recital del millor folklore extremeny amb les “pimentoneras” com a principals protagonistes. A continuació va actuar el grup de ball del centre cultural La Esperanza de Badalona, el cor La Flama -que va presentar el seu repertori artístic de la mà del seu director, Bruno Nájera-, i el col·lectiu de ball de l’associació andalusa Tacón del Duende. Per a finalitzar la celebració, el grup “Porque somos asina, Colorín” va oferir les seves alegres cançons tradicionals extremenyes.

   

  L’Associació Cultural Extremenya Zurbarán de Badalona va entrar en funcionament l’any 2000 i fins el dia d’avui no ha deixat de promoure la cultura i la tradició de la seva terra amb actes com el Certament Internacional de Pintura, la Caldereta i la Festa de la Samfaina, entre altres. Per això, el seu objectiu és “continuar creixent com hem fet fins ara al llarg de tots aquests anys de trajectòria”, va destacar la presidenta de l’entitat, Maria Ángeles Pino.