L’associació extremenya Zurbarán convoca el XIII certamen de pintura

  0
  Zurbaran.JPG

  08/09/2014 – Les obres es poden presentar fins el 31 d'octubre i el certamen és obert a tota la ciutadania i es pot presentar tothom que ho destigi, sempre i quan no sigui el guanyador de l'any passat.

  Comença un nou curs per a totes les entitats de Badalona, i en especial, l’Associació Cultural Extremenya Zurbarán de Badalona, com cada any per aquestes dates, convoca el Certamen Internacional de Pintura Zurbarán, que enguany arriba a la XIII edició. El certamen és obert a tota la ciutadania i es pot presentar tothom que ho desitgi, sempre i quan no sigui el guanyador de l’any passat, amb obres de tema i tècnica lliure, pròpies i que no hagin estat premiades anteriorment.

   

  Les bases de la convocatòria estableixen un total de sis premis. Així, haurà 1.000 euros per a la obra millor considerada, 800 per a la segona classificada i 600 per a la tercera. Però a més, el Govern d’ Extremadura aporta dos premis més: Tret Extremeny, per a una obra sobre algun tema relacionat amb la comunitat autònoma, i l’altre Originalitat Extremenya, dotat amb 800 euros cadascun d’ells. Per  altra banda, hi haurà un premi de 300 euros donat pel Grup de Belles Arts del Museu de Badalona per al millor artista badaloní.

   

  El termini de presentar les pintures va iniciar el passat 1 de setembre i finalitza el 31 d’octubre i s’han d’entregar a la seu de l’Associació Cultural Extremenya Zurbarán, situada al carrer de Victor Balaguer, al barri de La Salut. Entre les obres presentades, el jurat realitzarà una primera selecció d’unes 30 obres que formaran part d’una exposició a la seu de l’entitat. Més endavant, concretament el 15 de novembre, l’acte plenari que tindrà lloc al Centre Cívic La Salut, es donarà a conèixer la decisió del jurat.

   

  Recordar que en la edició de l’any passat es van presentar un total de 45 pintures, algunes procedents d’Extremadura, Andalusia i Madrid, entre altres regions.