Les veteranes del Club Rem Badalona es proclamen campiones de lliga

  0
  82
  Veteranes Rem Badalona.jpg

  08/09/2014 – A més, les categories cadet masculí, sènior femení i masculí també han pujat al podi en la última regata de la XII Lliga Catalana de Llagut a Sa Caleta de Lloret de Mar.

  Aquest diumenge, 7 de setembre, s’ha celebrat la setena i última regata de la XII Lliga Catalana de Llagut a Sa Caleta de Lloret de Mar, en què el Club Rem Badalona ha pujat en quatre ocasions al podi. Han estat les categories cadet masculí, sènior femení i masculí i veterà femení, aquesta última s’ha proclamat campiones de lliga; mentre que el cadet masculí ha entrat a la final A i ha finalitzat tercer a la lliga.

   

  També, excel·lent el final de la temporada de les noies del sènior femení, que han anat de menys a més. En aquesta última regata han quedat primeres tant en la cronometrada com a la final, i han aconseguit el segon lloc de la classificació general de la lliga, per darrere de Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils i per davant de Capgrossos de Mataró.

   

  Pel que fa les veteranes han aconseguit la cinquena victòria de la temporada, entrant primeres i han aixecat rems com a campiones de la lliga. Cambrils i Club Natació Badalona han quedat segones i terceres respectivament.

   

  En canvi, si el sènior masculí guanyava la regata es proclamaria campió,  ja que durant tota la regata ha portat la proa per davant de Rem Santa Cristina, però aquests s’han avançat per un segon en els últims metres. Finalment la classificació final s’ha decidit en la última palada, ja que hi hagut un triple empat amb 129 punts entre Santa Cristina, Rem Badalona i Cambrils, però per haver aconseguit més victòries, Santa Cristina s’ha proclamat per primera vegada campió de lliga.