L’associació extremenya Zurbarán inicia l’any amb un concurs de migas

  0
  35
  migas zurbaran 056.JPG

  13/01/2014 – Aquest diumenge l’Associació Cultural Extremenya Zurbarán de Badalona ha iniciat el 2014 amb un concurs de migas entre els seus socis i sòcies a la seva seu ubicada al carrer de Victor Balaguer, del barri de La Salut.

  Aquest diumenge l’Associació Cultural Extremenya Zurbarán de Badalona ha iniciat el 2014 amb un concurs de migas entre els seus socis i sòcies a la seva seu ubicada al carrer de Victor Balaguer, del barri de La Salut.

   

  Pebrots, alls, xoriço, pernil, meló,… eren els ingredients que acompanyaven a la desena de plats diferents de migas que s’han presentat en aquest concurs, però finalment Maria Ramos i Rafael Campillo s’han convertit en els finalistes. El premi, que ha estat entregat per l’actriu i presentadora Leticia Guillén, ha estat un formatge totalment extremeny per als dos guanyadors.

   

  Recordar que el proper dissabte 25 de gener, a les 18.30 hores, se celebrarà al Centre Cívic La Salut el 14è aniversari de l’associació Zurbarán i que comptarà amb les actuacions de la coral Zurbarán i Casal de Gent Gran de la Morera, ball flamenc amb Mari Luz, Cristina i entre altres artistes convidats per l’ocasió.