L’Associació Unió: un grup d’expertes en reciclar roba a Badalona

  0
  63

  Des del passat estiu, l’Associació Unió Segones Oportunitats va obrir el seu local al barri de la Salut. L’entitat compta amb una botiga de roba reciclada i de segona mà, i organitza diferents tipus de tallers. Actualment es troba cursant el procés per convertir-se en una cooperativa.

  Unió neix de la necessitat d’un grup de famílies monoparentals de Badalona de poder accedir a tenir roba a un cost reduït. L’associació ha aconseguit acords amb diferents espais i botigues que liquiden stock per poder vendre roba nova a un preu de 5 euros. De la mateixa manera, a la botiga també s’hi pot comprar roba de segona mà. Els articles de segona utilitat se solen customitzar amb estampats i d’altres detalls de disseny per dotar cada peça d’un caràcter nou i únic.

  L’associació està impulsada per set dones emprenedores que ofereixen serveis de costura, impressió, i bricolatge. Davant l’emergència social creada pel coronavirus, l’entitat ha volgut generar sinergies i un espai on la sostenibilitat, el desenvolupament personal i el suport social vagin de la mà.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí